EFTER MÅNGA ÅR AV...

bloggläsande så startade de bloggen bloggkommentatorerna. Idag bjuds det på en intervjun med duon bakom bloggen.
Duon består av Anna-M J, 23 år som jobbar med människor som har förvärvade hjärnskador och Mi Sand som också är 22 år och jobbar som butiksansvarig. Enjoy!! Och innan ni läser, så måste jag bara säga att jag är väldigt imponerad av dessa två som driver den här bloggen. För det första för den tid som det måste ta att läsa så många bloggar och för det andra för att de vågar driva en sådan här typ av blogg!!


Vad bloggar ni om? Vad är syftet med eran blogg?


Vi bloggar om andra bloggar. Analyserar, diskuterar, och kommenterar dem. Syftet med bloggen är att tillhandahålla ett forum där vi som vi som blogginnehavare styr innehållet och diskussionerna genom våra inlägg. Vi vill gärna roa också.


När började ni blogga? Och hur kom det sig?


Vi började blogga den 12 januari 2008. Det kom sig av vi efter många års bloggläsande och analyserande kände att det var dags att skriva ner våra många tankar och reflektioner. Vi tänkte att det måste finnas många likasinnade som också vill diskutera.


Varför bloggar ni?


Vi tycker att det är kul, givande och stimulerande.


Fördelar och nackdelar med att blogga?


Fördelar: Känner sig grym när det går bra, en självförtroendeboost, kul att kommunicera med andra.


Nackdelar: Tar extremt mycket tid. Tänker på det jämt.


Hur mycket tid tar bloggandet upp, om ni skulle uppskatta?


Var och en av oss lägger lätt 4 timmar var per dag.


Eran blogg är ju lite speciell, ni bloggar ju om andras bloggar. Vad får ni för respons på det? Får ni någon respons från de bloggar ni bloggar om, är den isf positiv eller negativ?


Det positiva är att Blondinbella tycker om oss, har utsett oss till årets blogg 2008. Men det finns negativa inslag också. Men mest handlar det negativa om de kommentarer andra skriver i vår blogg.


Vad tycker ni gör en blogg bra och värd att besöka, enligt er?


En bra blogg fångar ens intresse, man vill komma dit igen. Man måste känna att det är en vettig person som skriver annars orkar man inte läsa. Uppdaterar ofta är också viktigt. Bilder och design är inte alls lika viktigt.


Får ni några inkomster eller fördelar på erat bloggande, i så fall vad? Är det något ni strävar efter?


Vi får inga fördelar eller pengar än så länge. Skulle man få ett erbjudande tackar man inte nej. Bloggen är så kul att det hade varit en ynnest att få arbeta med den på heltid.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0