VERSUS

Jag tror inte många har missat den här artikeln i bloggvärlden som var med i metro på slutet av förra veckan.
Själv så tycker jag det här bloggarna inte går att jämföra på ett vis, för det driver två helt olika bloggar.

Varför tror ni att dessa bloggar har nått en sådan stor framgång? Vad gör dom speciella.

Jag har funderat mycket över det med framgång med sin blogg.  Hur man når det tycker jag är intressant. Inte för att jag i fråga är ute efter det men i mitt projekt känns det minst sagt aktuellt.

Blir en blogg framgångsrik  för att de som skrivs i den är bra och intressant. Eller finns det något annat som behövs. Jag kan inte komma på någon annan andledning. Men det måste ligga något mer i det. Vad gör en blogg bra egentligen.Tror ni att de bloggar som klassas bra verkligen anstränger sig för att andra ska tycka att den är bra eller skriver de för sin egna vinning, för deras egen skull bara och det är därför den är bra?

Anders Larsson från Uppsla Universitet sa något intressant i artikeln: "Just bland unga tjejer är det vanligast att man bloggar om mode och livsstil. Jag tror att det handlar om att man tycker om att läsa någons dagbok ta del av dennes privata sfär och vardagsliv. Fenomenet liknar även dokusåporna, bara det att bloggarna är lite mer förankrade i verkligheten."  Just modebloggar är väldigt populära, av de bloggar jag läser är nästan 80% som handlar om mode och livsstil. För mig beror det på intresse. Varför tror ni det har blivit så populärt med modebloggar, det känns verkligen som många unga tjejer idag driver en blogg som klassas under modeblogg. Läser ni modebloggar, varför eller varför inte? Hur har detta blivit en sådan trend.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0